Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster.

 

  • Lagerpersonal (Värnamo ,Gnosjö, Hillerstorp)

Vi söker efter lagerarbetare för hyrrekrytering till kundföretag i Värnamo, Gnosjö och i Hillerstorp. Som lagerarbetare kommer du arbeta med orderplock, bokning av transporter och truckkörning. Vi ser att du har god datorvana och behärska de svenska språket i tal och skrift.  Arbetstiderna dagtid (07.00-16.00) . Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från liknande tjänst.

 

 

  • Maskinoperatör (Hillerstorp)

Vi söker dig som är driven , framåt och som har ett intresse av att skruva.

Vi söker en maskinoperatör för omgående uppdrag hos ett av våra kundföretag i Hillerstorp.

Som maskinoperatör kommer du sköta ett x antal maskiner med påfyllning, tömning, paketering och även ställ av maskiner (utbildning kommer du få av kundföretag) .

Vi ser att du är stresstålig, gillar arbeta i ett högt tempo och har en känsla och en passion för att skruva rent allmänt . Du ska kunna jobba skift alternativt natt och tjänsten kan leda till fast anställning om personen är rätt.

 

  • Packare/Rivare  (Värnamo)

Vi söker efter ett antal personer som vill  jobba med Packning/Rivning.

Arbetet går ut på att packa i och packa upp plåtdetaljer i korgar som senare ska vidare för behandling. Du ska vara i en god fysisk form då endel tunga lyft kan förekomma. Du behärska svenska i tal och skrift. Arbetstiderna är förlagda på 2 skift (natt/kväll).  Meriterade med truckkort och körkort. Tjänsterna leder till anställningar om personen är rätt.

 

  • Svetsoperatörer/Montörer  

 Vi söker efter flera personer med erfarenhet från pressvets/montering. Vi ser att du är en person som är lättlärd, driven och har en vilja att utvecklas. Du behärska svenska i tal och skrift. Arbetstiderna är förlagda till 2 skift med start omgående. Tjänsterna är långtidsuppdrag som kan leda till fast anställning.

 

 

Skicka in din ansökan till johan@pulsbemanning.se eller kontakta Johan Gunnarsson 0370-30- 78 60 för mer information. 

Märk din ansökan med tjänsten du söker, urval sker löpande.