INDUSTRIARBETARE SÖKES!

 

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu dig som är intresserad av Industriarbete i GGVV regionen.

Du kommer att bli anställd som konsult hos Puls Bemanning AB och bli uthyrd till våra kunder i regionen. Som konsult hos oss erbjuds du ett varierande arbete ute hos våra kundföretag. Dina arbetsuppgifter kan vara allt från truckförare, montör eller maskinoperatör m.m. Arbetstiderna kan vara både dagtid eller skiftarbete.

DIN PROFIL 

Vi välkomnar sökande som vill lära sig mycket och som trivs med ett jobb med varierande arbetsuppgifter, du är serviceinriktad, flexibel och tycker om att ta ansvar. Du har också en vilja och ett driv att utvecklas.

KRAV:
Körkort och tillgång till egen bil
God svenska i tal och skrift

Du kommer att bli anställd som konsult hos Puls Bemanning AB och bli uthyrd till våra kunder i regionen. Som konsult hos oss erbjuds du ett varierande arbete ute hos våra kundföretag. Dina arbetsuppgifter kan vara allt från truckförare, montör eller maskinoperatör m.m. Arbetstiderna kan vara både dagtid eller skiftarbete.

 

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsterna bli tillsatta innan sista ansökningsdatum 2017-12-15.

Skicka in ditt CV till jobb@pulsbemanning.se