Backoffice Puls bemanning AB

Arbetsort: Anderstorp/Värnamo

Arbetsuppgifter:

 

Som Backoffice hos oss kommer du att ha en viktig roll i allt som berör bemanning och rekrytering. Dina arbetsuppgifter inkluderar att lägga ut platsannonser, gallra bland ansökningar, intervjua kandidater samt en del personaladministration. I rollen kommer du att stötta våra säljare i sitt dagliga arbete. Hos oss blir du en del av ett glatt och drivet team där du erbjuds en plattform för både personlig utveckling såväl som mycket goda karriärmöjligheter.

DIN PROFIL 

För att klara rollen krävs det att du har ett starkt driv, initiativförmåga och prestigelöshet. Du kan växla mellan olika arbetsuppgifter och har ett intresse för att träffa nya människor samt en mycket god social kompetens. Du tycker om att ha många bollar i luften samtidigt.

Meriterande:
* Erfarenhet av personalfrågor
* Erfarenhet av försäljning

KRAV:
Flytande svenska i tal och skrift

Körkort B
OM OSS:

 

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsbolag som startade i Anderstorp 2010, nu har vi även sedan 2015 ett kontor i Värnamo.

Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund.

Vi är uppskattade för vår tillgänglighet, snabbhet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

 

 

Ansökan skickas till jonas@pulsbemanning.se

För mer info ring Jonas Stigemyr 0371-17634