PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Flytt och Maskinservice har sedan 1997 arbetat med maskinflytt, reparation och underhåll. Flytt och Maskinservice ligger i Gislaved. Och har sina flesta kunder i GGVV.. Företagets största styrka är medarbetarna som med sin kompetens och sitt engagemang alltid har kundens bästa i fokus. 

Är du Flytt och Maskinservice nästa medarbetare? Vår kund utökar nu sin personalstyrka med ännu en Servicetekniker. Du kommer att arbeta både lokalt i verkstaden och ute hos kunder med allt från maskinflytt, service och underhållsarbete. Arbetet är förlagt till dagtid.

Din profil

Du har gymnasieutbildning, gärna teknisk eller industriprogram. Vi ser gärna att du arbetat med maskinflytt eller inom reparation/underhåll tidigare. Du får gärna även ha kunskaper inom svetsning.

Det viktiga är att dock du har ett tekniskt intresse och präglas av en servicekänsla. Trivs du dessutom med ordning och reda är detta jobbet för dig.

Krav:

Svenska i tal och skrift.

B-körkort.

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2018-11-25.

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller ring 0371-176 30 för mer information.