Loading

Jobbet är tillsatt

CNC-Operatör med generösa villkor

Detta är en rekrytering och innebär att du blir anställd direkt hos vår kund Atorp.

Om oss

PULS Bemanning är ett lokalt bemanning- och rekryteringsföretag som startade i Anderstorp, men finns nu även i Värnamo. Vi på PULS Bemanning anser att människorna i ett företag är den viktigaste tillgången; varje individ är unik – medarbetare, kandidat och kund. Vi är uppskattade för vår snabbhet, tillgänglighet och kompetens. ”Rätt från start” är en känsla som ska uppfattas av såväl kunder som personal.

Om företaget

Atorp Automatsvarvning AB startades i Anderstorp i mitten av 80-talet. 2001 förvärvades det av Fredrik Hammar och flyttade 2006 till fräscha och ändamålsenliga lokaler i Bredaryd. Atorp är en snabbt växande aktör och har idag mer än 20-talet moderna CNC styrda svarvar som täcker ett dimensionsområde från 3 till 80 mm. Atorp strävar alltid mot att ligga i framkant när det gäller utrustning och metoder inom skärande bearbetning.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att köra och ställa CNC svarvar. Du ska i första hand självständigt skall kunna köra Atrorps CNC svarvar från Citizen, Mazak och EMCO. Målet är att du ska vidareutvecklas och inom kort även kunna lära dig att rigga och programmera maskinerna.

Din profil

Tjänsterna ställer krav på noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet. Önskvärt är tidigare erfarenheter från svarvning i CNC-styrda svarvar och tidigare vana från längd-svarvning är ytterligare meriterande men inget krav. Viss vana från ritningsläsning och mätteknik är ett krav.

Krav

Svenska i tal och skrift.

B-körkort och tillgång till bil.

Hög arbetsmoral.

 

Urval sker löpande.

Välkommen att skicka in din ansökan via formuläret här eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

Ansök här