Loading

Servicetekniker till plastindustri

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en Servicetekniker till vår kund som är verksam inom plastindustrin i Gislaveds kommun. Som Servicetekniker ingår arbetsuppgifter omfattande felsökning av maskiner, kringutrustning samt robotar. I arbetet ingår även förebyggande underhåll utefter protokoll innehållande kontrollpunkter, därefter förekommer vidare åtgärdsarbete eller utbyte av delar vid behov. Enklare montage och installationer av system sker på plats hos företagets kunder. Här håller Serviceteknikern planering och serviceavtal med dessa kunder.

 

Din profil

För att lyckas med rollen som Servicetekniker hos vår kund ser vi att du har gymnasieutbildning, gärna el eller industriprogram. Har du också arbetat som servicetekniker inom plast eller automation tidigare är detta meriterande. Vidare ska du vara en ordningsam person och dessutom ha förståelse av att det administrativa arbetet är lika viktigt som utförandet av jobbet hos kund. Du präglas av servicekänsla, engagemang och drivs av att utveckla såväl dig själv som företaget och dess kunder.

 

Krav:

Svenska och engelska i tal och skrift.

B-körkort och gärna mer.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2019-05-10

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se eller kontakta ansvarig Jonas Stigemyr 0370-307860 för mer information.

 

Ansök här