Loading

Verktygsmakare och Produktionsansvarig verktygsmakare till Sigarv i Forsheda

 

 

Sigarv startade redan 1946 i Forsheda och har drivits vidare inom familjen sedan dess. Verktygstillverkning och fixturer är Sigarvs huvudsakliga produkt och företaget arbetar även med förbokning, mätteknik och prototyper.  Sigarv levererar verktyg till kunder både i närområdet men även till företag i när och fjärran.  Samtliga medarbetare är specialiserade yrkesmän med hög kompetens inom företagets arbetsområde, vilket bidrar till ett effektivt arbete som håller hög kvalité och leveranssäkerhet.

Verktygsmakare till Sigarv i Forsheda

Vi söker en serviceinriktad och positiv verktygsmakare som vill vara med på en häftig resa. Sigarv befinner sig efter ägarbyte i ett nytt utvecklingsskede. Därmed är vi på jakt efter medarbetare som vill vara med och skapa en helt ny organisation.

Som verktygsmakare består dina arbetsuppgifter av fräsning med 5-axliga eller 3-axliga fräsmaskiner i beredningsprogrammen Master CAM och Power Mill. Du kommer att arbeta i fräscha lokaler och i en trevlig arbetsmiljö.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad verktygsmakare eller har motsvarande arbetserfarenhet. Du är driven, kvalitetsmedveten, och har ett tekniskt intresse.  Vi utgår från att du är en lagspelare och att du har känsla för hög kvalitet och effektivitet. Du är vidare van att arbeta självständigt utifrån givna instruktioner där du har förmågan att hitta lösningar på praktiska problem som kan uppstå i det dagliga arbetet.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid.

 

Produktionsansvarig verktygsmakare till Sigarv i Forsheda

Är du en verktygsmakare som vill utvecklas och ta nästa steg i karriären? Är du dessutom en framåt person som brinner för att utveckla både ditt och organisationens dagliga arbete? Då kan du vara Sigarvs framtida Produktionsansvarig.

Förutom verktygstillverkning kommer du även att leda och fördela arbetet i produktionen samt tidsätta och följa upp projekt. Du blir länken mellan produktionen och ledningen och därmed en nyckelroll som har stor inverkan på företagets tillväxt.

Din profil

Du är en mångkunnig verktygsmakare med flera års arbetslivserfarenhet. Som person är du strukturerad och vägrar lämna något åt slumpen. Som spindeln i nätet brinner du för att få alla delar av produktionen att hänga ihop.
Du värderar kundens produkt utan prestige och värdesätter även gruppens sammansvetsning högst då du vet att ingen kedja är starkare än svagaste länken.

Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Tjänstens omfattning är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid.

 

Urval sker löpande och därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum 2020-12-01

Välkommen att skicka in din ansökan till jobb@pulsbemanning.se via formuläret eller ring 0370-30 78 60 för mer information.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ansök här